Vacature

Stage bij investeringsfonds Festos

Functieomschrijving
Heb je interesse in investeringen, private equity en M&A? Wil je finance en analyse studie toe passen in een dynamische omgeving? Bij Festos  krijg je als stagiair de kans om actief bij te dragen aan diverse projecten, zowel binnen de portfolio als bij overname trajecten. Je wordt een integraal onderdeel van een compact en toegewijd overnameteam, bestaande uit 2-3 professionals. Deze stage biedt een unieke kans om betrokken te zijn bij elke fase van het investeringsvak, dankzij de kleinschalige en intensieve werkomgeving. Je taken omvatten onder andere het identificeren van potentiële overnamekandidaten, het bouwen van financiële modellen, het analyseren en in kaart brengen van markten en markttrends, het maken en voorbereiden van presentaties en het financieel en strategisch analyseren van markten en bedrijven. Deze stage biedt een diepgaande ervaring in het gehele spectrum van private equity.

Wij zoeken
Een enthousiaste masterstudent met een passie voor private equity en M&A, die praktijkervaring wil opdoen in een jong en hecht team. We verwachten van jou een sportieve inborst, scherpe intellectuele capaciteit, analytisch sterk, vertrouwd met finance en uiteraard; een optimistische kijk. Een strategische kijk met voldoende pragmatisme is de combinatie die wij zoeken!

Wat wij bieden
Een unieke kans om praktijkervaring op te doen in de wereld van private equity / investeringen, met directe betrokkenheid bij alle aspecten van het investeringsvak. Festos  staat bekend om zijn pragmatische aanpak en vormt de perfecte omgeving om je financiële en analytische vaardigheden in de praktijk te brengen. Ons team bestaat uit ervaren ondernemers en investeerders. We bieden een goede begeleiding, normale vergoeding en inzicht in alle aspecten van het vak. Interesse; neem contact op met Michiel Hendrikse via m.hendrikse@festos.nl

Contact
Voor meer informatie over deze boeiende stageplek, neem contact op met Michiel Hendrikse via 033-2104104 of per mail via info@festos.nl

Festos richt zich op op productieondernemingen, software ondernemingen en dienstverlenende bedrijven met een omzet vanaf € 3 miljoen.

Festos actueel

Festos verkoopt Zilliz aan Visma

Festos heeft in Juni 2022 haar deelneming Zilliz verkocht aan Visma. Het snel- groeiende Zilliz past binnen de Visma strategie om ook de kleinschalige zorg van passende software te voorzien. Zilliz blijft zelfstandig en onder eigen naam binnen de Visma familie opereren.