Deelnemingen Festos

Actuele deelnemingen

Hieronder ziet u de actuele participaties van Festos.

Flexx Service & Parts
Flexx Service is een merkonafhankelijke specialist in het keuren, onderhouden, repareren en installeren van een breed pakket aan deuren en docksystemen voor industriële toepassing. Flexx Parts levert onderdelen voor deuren, levellers en docksystemen.

www.flexxservice.nl / www.flexxparts.nl

ZilliZ
ZilliZ is een volwaardig zorgadministratiesysteem, speciaal ontwikkeld voor de kleinschalige zorg. Met ZilliZ kun je eenvoudig zorgdossiers bijhouden, rapporteren, tijdschrijven, declareren en meer.

www.zilliz.nl

TS SYSTEMS
TS Systems is groot in Poeder Proces Technologie. Festos is aandeelhouder sinds begin 2019. TS Systems ontwerpt, bouwt levert en onderhoudt installaties voor de poeder verwerkende industrie. Tot haar klantenkring behoren grote Food en Pharma spelers wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in Dronten.

www.tssystems.nl

GLASTOTAAL BEHEER
Glastotaal beheer is de grootste facilitaire dienstverlener in Glasherstel voor woningcorporaties in Nederland. Glastotaal Beheer heeft meer dan 550.000 woningen en beheer. Naast herstel voorziet Glastotaal Beheer haar opdrachtgevers van management informatie tav glasbreuk. Glastotaal Beheer is daarmee hét alternatief voor glasverzekeringen in de zakelijke markt.

www.glastotaalbeheer.nl

 

GLASPUNT
Begin 2019 heeft Festos geïnvesteerd in Glaspunt. Glaspunt is de grootste glashersteller én verduurzamer middels dubbel glas van Nederland. Jaarlijks weten meer dan 60.000 klanten Glaspunt te vinden voor isolatieglas of schade-herstel. Het hoofdkantoor van Glaspunt zit in Arnhem en daarnaast heeft zij locaties in Utrecht en Den Bosch.

www.glas.nl

Voormalige deelnemingen

Hieronder ziet u de voormalige participaties van Festos.

KIEKENS
Kiekens is al meer dan 100 jaar actief in het ontwikkelen, produceren en leveren van een breed scala aan industriële lucht- en milieutechnische producten. Tot haar producten gamma behoren filterinstallaties, luchtbehandelingssystemen, ventilatoren en industriële stofzuigers. Kiekens is internationaal actief in veeleisende markten zoals de energiesector, nucleaire industrie, farmaceutische industrie. De producten van Kiekens worden via dealers afgezet in Europa, Azië, de USA en Australië.

www.kiekens.nl

 

ROYAL GOEDEWAAGEN
Royal Goedewaagen maakt al bijna 400 jaar aardewerk met passie. Passie voor onze innovatieve ontwerpen, traditionele vormen en gedetailleerde handwerk. Passie van en voor de mensen die bij ons werken. En vooral voor ons eindproduct: kwaliteitskeramiek in al haar bijzondere verschijningsvormen.

www.royalgoedewaagen.nl

 

FLORIGO INTERNATIONAL
(verkocht aan TNA)
Florigo International is de betrouwbare en betrokken partner van gerenommeerde aardappel-verwerkende bedrijven in meer dan 80 landen wereldwijd. Florigo levert lijnen voor diverse aardappelproducten.

www.florigo-international.com

 

DJM FOODPROCESSING
(verkocht aan overige aandeelhouders)
DJM Foodprocessing uit Elburg ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie. DJM richt zich vooral op de convenience sector. In deze markt is het bedrijf internationaal goed vertegenwoordigd en is er de afgelopen 35 jaar een goede naam opgebouwd. In Nederland vertegenwoordigt DJM van oudsher een aantal gerenommeerde fabrikanten. De onderneming is heel goed in staat om een complete productie- en verpakkingslijn te leveren.

www.djmfoodprocessing.nl

 

Festos richt zich op op productieondernemingen, software ondernemingen en dienstverlenende bedrijven met een omzet vanaf € 3 miljoen.

Festos actueel

Festos verkoopt Zilliz aan Visma

Festos heeft in Juni 2022 haar deelneming Zilliz verkocht aan Visma. Het snel- groeiende Zilliz past binnen de Visma strategie om ook de kleinschalige zorg van passende software te voorzien. Zilliz blijft zelfstandig en onder eigen naam binnen de Visma familie opereren.